Bine ai venit laAXA Rent!
+40 733 783 853
FLOTA AXA

INCHIRIERI AUTO PE TERMEN MEDIU SI LUNG

Serviciul Termen Lung presupune un contract de inchiriere pe termen mediu sau lung, pe principiul full-service, cu rata fixa lunara, fara dobanda, cu toate costurile financiare si serviciile logistice incluse. Durata unui astfel de contract poate varia intre 3 si 36 de luni, in functie de nevoile clientului.

Ce contine un contract de inchiriere auto TERMEN-LUNG, FULL-SERVICE:

  • Mentenanta si reparatii conform normelor producatorului
  • Administrare anvelope (vara/iarna)
  • Servicii VIP (curatatorie/spalare auto)
  • Asistenta rutiera 24h/7
  • Vehicul de inlocuire
  • Taxe, Asigurari

Continutul contractului se poate personaliza dupa cerintele fiecarui client, iar pe parcursul contractului, de comun acord cu clientul, se pot modifica: perioada de inchiriere, limita de kilometri, chiar si tipul, clasa autoturismului. Pe intreaga durata a contractului clientul beneficiaza de asistenta rutiera non-stop pe teritoriul Romaniei si de un autovehicul la schimb atunci cand situatia va impune (prin aceasta ne dorim ca timpul de imobilizare al autoturismului sa fie redus la zero).

Serviciile noastre sunt disponibile atat pentru firme autohtone nou infiintate, cat si pentru companii internationale, care-si desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei.

Pentru mai multe detalii si pentru a discuta despre cum am putea colabora eficient, nu ezitati sa ne contactati.

*Oferte valabile pentru o perioada de minim 12 luni. Pentru perioade mai mici de 12 luni, va vom trimite o oferta personalizata pentru solicitarea dumneavoastra.

Contacteaza-ne