Bine ai venit laAXA Rent!
+40 733 783 853

Despre noi

cars-park

Suntem inovatori si responsabili: venim in sprijinul societatilor nou infiintate cu oferte de închiriere flexibile, în regim Bussines to Bussines.

Suntem o companie de inchirieri auto cu peste un deceniu de experienta acumulată în domeniul în care activăm; am demarat într-o echipă de numai două persoane, cu pasiune pentru mașini și ambiție pentru succes. Dacă la început ne bazam pe numai câteva autovehicule disponibile și posibilități reduse în oferta de servicii, în prezent ne mândrim cu dezvoltarea unui brand autohton de notorietate, cu o cotă de încredere ridicată în piața închirierilor auto.

De la începuturi și până în prezent, misiunea noastră a rămas neschimbată: să răspundem de fiecare dată solicitărilor cu servicii de cea mai bună calitate, bazate pe valorile care ne-au ajutat sa ne castigam locul in piata: credem inprofesionalism, intocmim oferte personalizate, în funcție de solicitările și prioritățile clienților, și oferim Flexibilitate în servicii, astfel încât ne adaptăm în permanență la fiecare nouă împrejurare.

Ne mandrim cu o flota auto de peste 300 de autovehicule în stare bună de funcționare, cu dată de fabricație recentă și kilometraj redus, pentru a ne ridica la nivelul solicitărilor celor mai exigenți clienți

Suntem inovatori si responsabili:am adus in Romania prima flota auto de masini electrice ,aducand piata inchirierilor auto din tara cu un pas intr-un viitor bazat pe responsabilitate sociala. In plus, venim in sprijinul societatilor nou infiintate cu oferte de închiriere flexibile, în regim Bussines to Bussines.

Studiem piata inchirierilor auto in permanenta, pentru a dezvolta si propune clientilor nostri ofertele cele mai avantajoase sub raport calitate/pret

Va multumim ca ati ales AXA Rent! Operăm în cele mai importante centre urbane pe teritoriul țării și oferim servicii 24/7 cu acoperire națională.

Suntem in masura sa raspundem cu oferte avantajoase solicitarilor pentru inchirieri auto pe termen scurt si lung, in cele mai bune conditii.

Suntem AXA Rent si va stam alaturi pentru ca dvs. sa ajungeti mereu cu bine la destinatie. Calatorim impreuna!

car-park-2

Suntem AXA Rent și va stam alaturi pentru ca dvs. sa ajungeti mereu cu bine la destinatie.

Calatorim impreuna!